NYHEDSBREV - Ændring af formandskab i Faglig Puls

I dette nyhedsbrev kan du læse om ændring af formandskab i Faglig Puls med virkning fra 1. oktober 2023.

Yderligere er der to tilbud fra Serviceforbundet med hensyn til hjælp til strukturering af ens økonomi og tilbud om forsikringstjek.

God fornøjelse med nyhedsbrevet.

Med venlig hilsen
Preben Sørensen
Formand for Landsklubben for Ejendomsinspektører
Ændring af formandsskab

Faglig Puls - Inspektør

Fratrædelsesaftale
Dennis Mahnkopf, der er formand for Faglig Puls-afdelingen og dermed også formand for Landssammenslutningen, da denne afdeling varetager flest overenskomster, har tidligere oplyst, at han ville fratræde på kommende generalforsamling i Faglig Puls, der afholdes den 02.03.2024.

Næstformanden i Faglig Puls har gennem en periode været deltidsansat for ’oplæring’ og har varetaget opgaven med at rekruttere flere medlemmer, da manglende medlemmer er afdelingens store problem.

Det er nu meddelt, at der er indgået en fratrædelsesaftale for Dennis Mahnkopf, hvilket betyder, at han fratræder pr. 01.10.2023, men står til rådighed frem til generalforsamlingen 2024.
Næstformand i Faglig Puls Lidia Kildentoft konstitueres fra samme dato som formand for såvel afdelingen som Landssammenslutningen frem til kommende generalforsamling.

Ændringen har ingen umiddelbar indflydelse på situationen i inspektørafdelingen.

Det er vort håb, at vi, inden Dennis endeligt forlader organisationen, kan få forhandlet og bragt følgende sager endeligt på plads, dette da Dennis har været dybt involveret i disse:

  • Vedtægter for Landssammenslutningen
  • Budget 2024 for Landssammenslutningen
  • Faglig sag vedrørende overførsel af inspektører til AC-overenskomst
  • Afslutte medlemskab af Kompetencefondens bestyrelse ved møde, hvor regnskab 2023 behandles

Er du i tvivl eller har spørgsmål eller andet, så kontakt din fagforening på mail: pslund13@outlook.dk eller tlf. 4497 9315.


Få styr på din økonomi - her er 5 gode råd

Anita Bjørkquist Christiansen fra ABC Økonomi lever af at rådgive og hjælpe andre med at styre deres økonomi. Selv folk med pæne indtægter kan have brug for en gennemgang af økonomien. De fleste af os kan med forholdsvis få enkle greb få et større økonomisk råderum.

Få Anitas 5 gode råd.


Bestil et forsikringstjek og få gavekort på 400 kroner

Som medlem af Serviceforbundet kan du få rabat på forsikringer hos Alka. Bestil et forsikringstjek, hvor du bliver ringet op og får en gennemgang af dine muligheder for at spare penge. Når mødet er slut, får du et gavekort på 400 kroner, som du kan bruge til at shoppe hos blandt andet Q8, Coolshop og Imerco. Du får gavekortet uanset, om du bestiller en forsikring eller ej.

Bestil forsikringstjekket her


Hjælp os med at holde dine kontaktinformationer opdaterede

Som din fagforening ønsker vi at give dig den bedst mulige service og information.

Derfor har vi brug for at kende din arbejdsplads og dit telefonnummer. Har vi det rigtige telefonnummer registreret på dig?

Vi vil også altid gerne vide, hvor du arbejder.

Hvis de viste oplysninger ikke er korrekte, eller hvis du skifter mailadresse, telefonnummer eller arbejdsplads på et senere tidspunkt, kan du altid ændre det på Min Side (login med MitID), så får vi helt automatisk informationerne.

Ret mine oplysninger (MitID)


Ansvarshavende for nyheder fra Serviceforbundet:
Susanne Fasting, Kommunikationschef

 

<-- Tilbage